Valgamaa keskerakondlased ootavad uusi tuuli

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simsoni toetajad kandsid kongressil oma eelistuse märgiks rohelist salli. Esireas vasakul Keskerakonna Valgamaa piirkonna esimees Endel Uppin.
Kadri Simsoni toetajad kandsid kongressil oma eelistuse märgiks rohelist salli. Esireas vasakul Keskerakonna Valgamaa piirkonna esimees Endel Uppin. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Pühapäevasel kongressil säilitas Keskerakonnas juhtpositsiooni Edgar Savisaar, edu vastaskandidaat Kadri Simsoni ees oli napp. Valgamaalasega rääkinud erakonnaliikmete jutust kumas läbi ootus uutele tuultele.

Kuigi Savisaar kogus 541 häält, oli see kõigest 55 häält enam vastaskandidaat Kadri Simsonist. See tähendab 52,75protsendilist toetust.

Keskerakonna Valgamaa piirkonna esimehe Endel Uppini arvamus oli väga napisõnaline. "Kongress tegi otsuse ja Keskerakond läheb ühtsena edasi – vähemalt loodan seda. Ei hakka siin oma isiklikke eelistusi välja ütlema, küllap need on teada," sõnas Uppin, kes kongressil Simsoni toetajana rohelist salli kandis. "Arvan, et iga inimene sai ise hääletada vastavalt südametunnistusele."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles