Tegus päev tipnes tunnustuse jagamisega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunnustuse pälvis ka Lüllemäe rahvaõpistu, mille eestvedaja on Ene Kaas.
Tunnustuse pälvis ka Lüllemäe rahvaõpistu, mille eestvedaja on Ene Kaas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna Aakre rahvamajas aset leidnud seminaril «Märka tegusaid ühendusi» pälvis tunnustuse hulk aktiivseid ja ärksaid seltse, MTÜsid ja kogukondi. Parimate tegijate tiitli said MTÜd Lüllemäe Rahvaõpistu, Tõrva Noorte Liit ja Stuudio Tiina.

Lüllemäe rahvaõpistul täitub 1. detsembril 20 tegevusaastat. Õpistu on eesmärgiks seadnud arengu õppimise kaudu. Põhirõhk on suunatud täiskasvanute täiendkoolitustele ning õpistu koolitused on tuntud üle maakonna ning kaugemalgi. Teemad, milles tarkusi jagatakse, on mitmekülgsed: õppida saab nii keeli kui käsitöö- ja kunstioskusi, lilleseadet ja küla arengukava koostamist.

Tõrva Noorte Liidu liikmed on Tõrva piirkonna noored. Ühing tegutseb selle nimel, et arendada, toetada ning kaitsta noorte huve, soove ning algatusi, rääkida kaasa piirkonda puudutavate otsuste tegemisel, viia läbi kohalikke ja rahvusvahelisi projekte, tutvustada noortele demokraatia põhimõtteid ning eest vedada Tõrva Raadiot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles