Selguvad tegusamad MTÜd ja väärt kodupaigad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta teo vääriliseks tunnistati mullu MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla õpilasmalev. Õpilasmalevat meeskond, kelle eesotsas olid Aile Viks ja Marek Mekk, viis noored kokku ettevõtjatega, kelle juures nad said reaalselt tööinimese eluga tutvust teha.
Aasta teo vääriliseks tunnistati mullu MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla õpilasmalev. Õpilasmalevat meeskond, kelle eesotsas olid Aile Viks ja Marek Mekk, viis noored kokku ettevõtjatega, kelle juures nad said reaalselt tööinimese eluga tutvust teha. Foto: Arvo Meeks

Täna kogunevad Aakre rahvamajja külaseltside ja ühenduste esindajad, et üheskoos arutleda koostöö ja koos töö üle. Toimub seminar «Märka tegusaid ühendusi». Tunnustatakse Valgamaa tegusaid MTÜsid ning konkursi "Väärt kodupaik" nominente.

Peipsimaa koostöövõrgustikku ja häid näiteid tegevustest  tutvustab seminaril Kadi Ploom. Setomaa koostegemistest annab ülevaate Margus Timmo. Lühikoolituse «Kaasnev lähenemine MTÜde igapäevatöös» viib läbi treener-konsultant Sirle Roots, kes õpetab, kuidas leida kontakte keeruliste inimestega, et neid töösse kaasta.

Töötoas keskendutakse koostööle. Püütakse leida vastuseid küsimusele, mis on maakonna ühenduste koostegemist takistavad ja edasiviivad asjaolud. Tööd laudkondades suunab Marek Mekk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles