Valga tegi kodus Jelgavale tuule alla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtuses Läti Aldaris korvpalli meistriliiga põnevusmängus pakkusid Valga korvpallurid põneva lahingu Jelgava klubi vastu ning võtsid koduseinte toel ilusa võidu.

Kohe kohtumise algusminutitel pakkus publikule silmarõõmu Jekabs Rozitis Valga meeskonnast, kui peale ilusat läbimurrakut palli korvirõngasse surus. Kuigi Jelgava mehed ei saanud alguses kuidagi oma mängurütmi kätte siis peagi hakkasid nad kaugvisete toel oma eduseisu kasvatama. Lõpuminutitel tegi head kaitsetööd Jurijs Aleksejevs ning esimesele pausile mindi Jelgava 20:19 eduseisus.

Teisel veerandil jätkus punkt punkti mäng ning kuigi Valga meeskond üritas mitmeid kordi eest ära minna siis võtsid külalised uuesti kohe järgi. Lõpuminutitel säras Valga poolelt Kristaps Kanbergs kelle tabavate kaugvisete näol mindi Valga 47:41 eduseisus puhkepausile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles