Valgamaa noortel jäi võidust puudu vaid punkt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meediavõistluse ühe osana tuli noormeestel Türi elanike seas küsitlus läbi viia ning sellest lühike videolõik kokku monteerida. Intervjueerija rollis oli Paul Poderat ja kaasa aitasid Arno Hulkko (kaamera taga paremalt), Simm Paap ning Siim Vahtra.
Meediavõistluse ühe osana tuli noormeestel Türi elanike seas küsitlus läbi viia ning sellest lühike videolõik kokku monteerida. Intervjueerija rollis oli Paul Poderat ja kaasa aitasid Arno Hulkko (kaamera taga paremalt), Simm Paap ning Siim Vahtra. Foto: Rein Säinas

Türi põhikoolis panid end vabariiklikul meediavõistlusel proovile 11 maleva neljaliikmelised noorkotkaste võistkonnad. Valgamaa noored kotkad saavutasid teise koha.

Kui tavaliselt käivad noorkotkad matkal ja laagrites ning katsuvad rammu mitmesugustel skautlikel võistlustel, siis seekord oli eesmärk sisendada noortele julgust meediaga suhtlemisel. Valgamaad käisid esimest korda aset leidnud meediavõistlusel esindamas Paul Poderat, Simm Paap, Arno Hulkko ning Siim Vahtra. Võistkonna esindajana käis kaasas ka allakirjutanu.

Möödunud reedel tuli noorkotkastel esitada kodutööna pressifoto tänavu malevas toimunud sündmusest. Võistkonna kaptenil tuli jutustada pildi saamislugu ja põhjendada, miks just see pilt sobib pressifotoks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles