Tõrva lauluneiu hingestatud laul pälvis eripreemia

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariiklikul klassikalise laulu suunitlusega konkurssfestivalil Võluhääl laulsid tublilt ja südikalt ka Tõrva lauluneiud Melissa Maisla (vasakul) ja Kadi-Triin Terve (paremal), tüdrukute juhendaja on laulupedagoog Maie Kala (keskel).
Vabariiklikul klassikalise laulu suunitlusega konkurssfestivalil Võluhääl laulsid tublilt ja südikalt ka Tõrva lauluneiud Melissa Maisla (vasakul) ja Kadi-Triin Terve (paremal), tüdrukute juhendaja on laulupedagoog Maie Kala (keskel). Foto: Aare Kann

Esimene vabariiklik konkurssfestival Võluhääl tõi Orissaarde 60 virtuooslikku lauluhäält üle Eesti. Valgamaalt panid vokaalsed võimed proovile Tõrva lauluneiud.

Konkurss oli klassikalise suunaga. Solistid esinesid helivõimenduseta ning saatena oli lubatud kasutada naturaalpille. Fonogrammid olid keelatud ning vastavalt vanusegrupile esitasid lauljad kaks kuni kolm laulu, nendest üks a cappella.

8–19aastased noored võistlesid neljas vanusegrupis. Valgamaad esindasid konkursil Tõrva laulupedagoogi Maie Kala õpilased Melissa Maisla ja Kadi-Triin Terve Tõrva muusikakooli lauluerialalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles