Sõnapidamine ja soov head teha tõid tunnustuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodanikupäeva aumärgi pälvinud Palupera valla külaelu eestvedaja Kalev Lõhmus on väsimatu hing, kes oma energilisuse, vastutulelikkuse ja sõbraliku käitumisega on pälvinud paljude inimeste austuse. Tema tegemisi kultuurivallas on tunnustatud pärandihoidja hõbesõlega.
Kodanikupäeva aumärgi pälvinud Palupera valla külaelu eestvedaja Kalev Lõhmus on väsimatu hing, kes oma energilisuse, vastutulelikkuse ja sõbraliku käitumisega on pälvinud paljude inimeste austuse. Tema tegemisi kultuurivallas on tunnustatud pärandihoidja hõbesõlega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Homse kodanikupäeva puhul annab siseministeerium välja 15 aumärki, millest üks jõuab ka Valgamaale. Tunnustuse pälvib Nõuni kultuurimaja arendusjuht, külaelu vedur Kalev Lõhmus.

«Mul ei ole praegu üldse mingit tunnet, see on nii ootamatu ja uskumatu uudis,» ütles päevakangelane, kui talle eile hommikul aumärgi saamise puhul õnne soovisin. «Ma ei tunne, et oleksin seda aumärki väärt, see on mulle nii-öelda avansina antud.»

Mehe sõnul teab ta oma tutvusringis palju inimesi, kes tema hinnangul aumärki palju enam väärinuks. «Nimetaksin esimese hooga näiteks Kaimo Vahtrat, kes kordades minust rohkem panustanud vabatahtlikku töösse ja noorte isamaalisse kasvatusse. Või meie väsimatu laulumemm Irene Pihelgas, kes kõrgele eale vaatamata tegus ja elab igati kaasa noorte tegemistele. Mina olen teinud lihtsalt oma tööd nii hästi, kui olen osanud ja suutnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles