Ainulaadne võistlussari stardib taas

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiastartide pildiallkiri
Kaheastmeline võistlussarja esimese etapi moodustavad linnades ja maakondades korraldatavad etapid. Pildil on sarja mullune esimene Valgamaa osavõistlus.
Olümpiastartide pildiallkiri Kaheastmeline võistlussarja esimese etapi moodustavad linnades ja maakondades korraldatavad etapid. Pildil on sarja mullune esimene Valgamaa osavõistlus. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Maailmas ainulaadne noortesporti propageeriv võistlussari «TV 10 olümpiastarti» kogub taas tuure. Tõrva kooli esindus on uue hooaja eel vägagi lootusrikas, valgalased on tagasihoidlikumad.

Sarjal on käsil väärikas 45. hooaeg. Nagu ütles Tõrva gümnaasiumi võistkonna esindaja, treener Viljo Grauding, innustab asjaolu, et tegu on juubelihooajaga, eriti hästi esinema. «Juubeli puhul lõpeb see tavalisest pidulikumalt Kadriorus. Selline teadmine annab lisamotivatsiooni.»

Treeneri sõnul läheb mullu sarjas suuremate koolide seas 17. kohale jäänud Tõrva gümnaasium uuele hooajale vastu optimistlikult. «Üritame esineda vähemalt sama hästi nagu eelmisel hooajal, kui mitu meie noort ka üksikaladel finaali jõudis. Vahepeal on kasvanud peale ka võimekaid noori ja kindlasti pole meie esindus nõrgem kui mullu. Kõik vanuserühmad on kaetud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles