Üks vastus otsustas meistritiitli saatuse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmekordne Valga linna meister mälumängus Mati Raudsepp
Mitmekordne Valga linna meister mälumängus Mati Raudsepp Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Paljud meist võivad end tugitoolisportlasteks pidada – mis aga ei tähenda, et kõik nähtav-kuuldav aju kõvakettale salvestub. On aga neidki, keda justkui elavaks spordileksikoniks pidada võib.

Hiljuti kogunes 14 spordielu head tundjat Valga Voorimehe pubisse, et võrrelda oma teadmisi 10. Valga lahtistel spordimälumängu meistrivõistlustel paaridele. Eriti võidujanulisena oli kohal Keeni võistkond, kuhu kuulusid Mati Raudsepp ja Ringo Saar. Olid ju just nemad mõni nädal varem samalaadsel jõuproovil varia-küsimustega esikoha võitnud.

Võit tuli nüüdki, aga äärmiselt napilt. Linna meistritiitli saatuse otsustas see, et Raudsepp ja Saar andsid ühe õige vastuse enam kui võistkond Sell Valgast, kuhu kuulusid Andres Kornel ja Enno Lõiv. «Eks see magus võit ole: kuigi mõnes mõttes on võit alati magus,» tõdes Raudsepp. «Muidugi on hea meel, et nii-öelda kuldse duubli tegime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles