Aakre lapsi ootab üllatus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel kuulutasid MTÜ Koos Laste Heaks ja E-Piim välja heategevuskampaania laste huvitegevuste toetamiseks, mis nüüdseks on jõudnud eduka lõpuni. MTÜ Koos Laste Heaks juht Toomas Palu (vasakul) ja E-Piima juhatuse esimees Jaanus Murakas heategevuskampaania väljakuulutamisel.
Suvel kuulutasid MTÜ Koos Laste Heaks ja E-Piim välja heategevuskampaania laste huvitegevuste toetamiseks, mis nüüdseks on jõudnud eduka lõpuni. MTÜ Koos Laste Heaks juht Toomas Palu (vasakul) ja E-Piima juhatuse esimees Jaanus Murakas heategevuskampaania väljakuulutamisel. Foto: Ardo Kaljuvee

Aakre küla lapsi on ootamas kingitus, mida tuleb üle andma kuulus Eesti muusik, kelle isik esialgu veel saladuseks jääb: et üllatus ikka võimalikult suur ja ehe oleks.

Heategevusfond MTÜ Koos Laste Heaks ja E-Piim kuulutasid suvel välja ideede konkursi, kuhu kõik said saata taotluse saamaks raha laste spordi- ja vaba aja veetmise võimaluste parandamiseks ja elluviimiseks. Valgamaalt laekus kolm taotlust, toetuse vääriliseks peeti neist üht.

Suurim kohalikke põllumehi ühendav meierei E-Piim annetas juulis igalt juustu- ja võipakilt kümme senti Eesti laste vaba aja veetmise võimaluste parandamiseks loodud fondi. Kuu ajaga kogunes sinna ligi 30 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles