Koduleht sai olulise täienduse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haigekassa. Foto on illustratiivne.
Haigekassa. Foto on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Haigekassa koduleht sai olulise uuenduse. Tegu on kaardirakendusega, mis võimaldab inimestel mugavalt leida haigekassa lepingupartnereid üle Eesti ning saada raviasutustega seonduvat infot, nagu kontaktandmed, asukoht ja osutatavad teenused.

Kaardilt on võimalik leida raviasutusi ja arste, kes osutavad perearsti- ja eriarstiabi ning hambaravi teenuseid haigekassa lepingu alusel. Lisaks leiab kaardilt ka rinnavähi varajase avastamise uuringuid teostavad raviasutused ja liikuvate mammograafiabusside asukohad kindlatel kuupäevadel. Lähitulevikus lisanduvad kaardile ka õendusabi teenust osutavad raviasutused.

Lisaks kaardirakendusele on veebilehe sisulise uuendusena täiustatud uudiste rubriiki ja loodud artiklite portaal, kus avaldatakse regulaarselt haigekassa spetsialistide kirjutatud tervishoiusüsteemi arenguid ning ravikindlustust tutvustavaid artikleid.

Artiklite portaali eesmärk on selgitada ravikindlustuse toimimise põhimõtteid, jagada infot tervishoiusüsteemi kohta ja avada elanikkonnale tervisealaseid teemasid selgelt ja arusaadavalt ning viia haigekassa oma klientidele lähemale.

Uuenduskuuri läbis ka haigekassa veebi avalehe kujundus. Sealt leiab nüüd rohkem olulist infot tervisekampaaniate kohta.

Kodulehe arendustööde eesmärk on tõhustada info lihtsat, arusaadavat ja mugavat kättesaadavust. Koostöös veebiagentuuriga Web Expert arendatakse kodulehte jätkuvalt edasi, et muuta see veelgi kasutajasõbralikumaks ja informatiivsemaks.

Probleemide ja tähelepanekute korral tuleks teavitada haigekassat e-maili teel info@haigekassa.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles