Naised tegid teoks kauaaegse unistuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmeetik Kadri Ruusmann pakub ilusalongis klientidele käte-jalgade ja näo hooldust, silmade-kulmude värvimist, geelküünte paigaldamist, jumestust ja depilatsiooni. Protseduuride läbiviimiseks on klientide käsutuses  kaks hubaselt ja maitsekalt sisustatud ruumi.
Kosmeetik Kadri Ruusmann pakub ilusalongis klientidele käte-jalgade ja näo hooldust, silmade-kulmude värvimist, geelküünte paigaldamist, jumestust ja depilatsiooni. Protseduuride läbiviimiseks on klientide käsutuses kaks hubaselt ja maitsekalt sisustatud ruumi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva kesklinnas tegutseb teist nädalat salong, kus iluteenuseid pakuvad lapsepõlvesõbrannad Kadri Ruusmann ja Heijamari Kolk. Kuigi linnas on sel alal ka pikaajalisi tegijaid, naised konkurentsi ei pelga.

Kui eelmisel kolmapäeval kiir­abimaja teisel korrusel asuvat salongi külastasin, pidi naistel olema töövaba päev. Vaatamata sellele lõikas Heijamari Kolk parajasti kliendil juukseid ja Kadri Ruusmanngi oli kliendi ootel.

«Püüame olla paindlikud, ametlikult oleme puhkepäevadena välja kuulutanud kolmapäeva, laupäeva ja pühapäeva, kuid kokkuleppel kliendiga püüame soovidele igati vastu tulla,» sõnas Ruusmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles