Õpilaste ja õpetajate loometöödest vormus ühisnäitus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli kunstinäituse korraldamise üks eestvedajatest, kooli arendus- ja noorsootööjuht Maria Sikk on toonud ka ise näitusele mitu maali, millel kujutanud linde, loomi ja lilli.
Valga põhikooli kunstinäituse korraldamise üks eestvedajatest, kooli arendus- ja noorsootööjuht Maria Sikk on toonud ka ise näitusele mitu maali, millel kujutanud linde, loomi ja lilli. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga põhikool sai innustust iga-aastasest kunstikuust ning korraldas tänavu esmakordselt ka oma kooli kunstikuu. Ühisnäitus täitis kooli maalide, fotode ja käsitööga.

Viimased maalid said üles 6. novembril ning nüüd on Valga põhikooli õpetajate ja õpilaste ühisnäitus «Usk. Lootus. Armastus» kõigile avatud. Esimesel korrusel asuvad Valka kunstikooli õpilaste tööd. Aulas ja selle juures on peamiselt õpetajate, aga ka õpilaste käsitöö. Uudistada saab ehteid, savinõusid, kandekotti, lapitekki. Üleval on ka õpetajate laululooming.

Teise korruse seintel on õpetajate ja õpilaste joonistused, digikunst ja maalid. Ettevõtmise üks eestvedajaid, kooli arendus- ja noorsootööjuht Maria Sikk on toonud näitusele lausa kuus maali, millel kujutatud linnud, loomad ja lilled. Veel on oma kunstitöödega väljas koolijuht Hannely Luik-Stogov, aga ka Ester Kukk, Katri Kurg ja Reet Hallaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles