Tõrva värske reisi- ja raamatuklubi alustab Küprosest

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi eestvedaja Hillar Kala sõnul peaks Küpros lisaks reisientusiastidele huvi pakkuma kohalikele ärimeestele, kuna tegemist on Eestist pisema kuid rikkama maaga, mis impordib välisriikidest nii kala kui palkmajasid.
Klubi eestvedaja Hillar Kala sõnul peaks Küpros lisaks reisientusiastidele huvi pakkuma kohalikele ärimeestele, kuna tegemist on Eestist pisema kuid rikkama maaga, mis impordib välisriikidest nii kala kui palkmajasid. Foto: Wikimedia Commons

Täna õhtul koguneb Tõrva kultuurimaja teisel korrusel esmakordselt Tõrva-Helme reisi- ja raamatuklubi. Avaüritusel on tähelepanu all saareriik Küpros. Vahetatakse reisimuljeid, degusteeritakse saareriigi veine ja tehakse ühiseid reisiplaane.

«Olen sel aastal teinud mitu reisi Euroopas ja kolme kohta võiks tagasi minna. Aga miks üksinda? Põnev oleks ju kodukandi inimesed kaasa võtta,» rääkis ennast reisifänniks nimetav klubiidee autor Hillar Kala, kelle soov on hakata kord kvartalis selliseid kokkusaamisi korraldama. «Esialgu vaatame, palju huvilisi kohale tuleb.»

Esimese kohtumise teema on seotud sellega, et Kala naases paari nädala eest reisilt Küprosele, mis talle kustumatu mulje jättis. «Seal on nii palju põnevaid ajaloo- ja kultuuripärle, et sinna tahaks kindlasti tagasi minna,» rääkis Kala. Tema sõnul on nüüdseks juba kümmekond inimest ilmutanud huvi ühise reisi vastu järgmise aasta sügisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles