Tänav jääb esialgu ebatasaseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tänav Valgas on autoomanikele peavalu valmistanud juba aastaid. Kui enne remonttööde teostamist oli seal auk augu kõrval, siis nüüd on need kadunud, kuid teepind on laineline ja ebatasane. Teetööde käigus paigaldatud uus kate on praeguseks enamuses haihtunud.
Tartu tänav Valgas on autoomanikele peavalu valmistanud juba aastaid. Kui enne remonttööde teostamist oli seal auk augu kõrval, siis nüüd on need kadunud, kuid teepind on laineline ja ebatasane. Teetööde käigus paigaldatud uus kate on praeguseks enamuses haihtunud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tartu tänava jätkuvalt kehv sõidetavus teeb meele mõruks mõnelgi Valgas liiklejal. Aselinnapea Enno Kase tõdeb, et tänava lõplikuks kordategemiseks raha linnal pole.

«Valgas Tartu tänavalt on järjekordselt kuhugi kadunud sinna mahamääritud asfalt. Oleks aeg lõpetada eksperimendid maksumaksja raha eest ja raha raiskamine ning ükskord tänav korda teha,» kurjustas end Oskariks nimetanud kodanik kirjas ajalehele.

Tänava seisukorrast on Valgamaalase veergudel korduvalt juttu olnud. Viimati juunis Valga aselinnapea Enno Kasega tehtud intervjuus, kus ta nentis, et Tartu tänaval teekatte parandamisel kasutatud tehnoloogia ei ole ennast õigustanud ning tänavakatte olukord peaks veel sel aastal paranema löökaukude lappimise tulemusena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles