Suurperede kaart kogub populaarsust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasterikaste Perede Liidu president AAGE ÕUNAP
Lasterikaste Perede Liidu president AAGE ÕUNAP Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Alates novembri teisest nädalast saavad seni ainult Eesti Lasterikaste Perede Liidu liikmesperedele soodustusi pakkuvat perekaarti endale tellida kõik Eesti lasterikkad pered. Valgamaal on perekaardi endale soetanud üle 80 inimese.

Eesti Lasterikaste Perede Liit laiendas novembri teisel nädalal perekaardi saajate ringi ja soodustusi. MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on perekaart kõikidele Eesti lasterikastele peredele äärmiselt oluline. 

«Kui varem said kaarti taotleda vaid organisatsiooni liikmespered, siis nüüdsest võimaldame seda kõikidele Eesti suurperedele. Lasterikkad pered on meie suurim väärtus, keda tuleks igal sammul hinnata ja toetada,» kinnitas ta.

Hetkel on perekaarte väljastatud juba 82 lasterikkale Valgamaa perele ja -liikmele. Nüüdsest oodatakse perekaardiga ühinema ka kõiki teisi Valgamaa suurperesid. Liidu presidendi sõnul võimaldab perekaart saada erinevaid tooteid ja teenuseid palju soodsamalt, mis on suurperedele suur igakuine kokkuhoid.

«Perekaart sai loodud selleks, et toetada suurperesid nende igapäevaelus. See annab suurperedele võimaluse veeta koos rohkem väärtuslikku vaba aega, nautides üksteise seltskonda ja üksteisest rõõmu tundes. Olgu selleks siis talvepuhkus, meeldejääv suveseiklus, nauditav teatri- ja kinoelamus või hoopiski koolivaheajal veekeskuses sulistamine, meelepärase ajakirja tellimine või mõnes hubases kohvikus einestamine,» rääkis Õunap.

Suurperede liidu üks peamisi eesmärke on pidev koostööpartnerite ringi laiendamine. «Otsime kogu aeg võimalusi, kuidas suurperedele veel rohkem ja parematel tingimustel erinevaid tooteid ja teenuseid pakkuda. Koostöös partneritega suudame perede heaks palju ära teha,» sõnas liidu president Õunap.  

Hetkel on Perekaardi perekaardi kasutajaid Eestis üle 1600 ning programmiga on liitunud juba 170 partnerit, kes pakuvad enam kui 200 erinevat soodustust üle Eesti.

Valgamaal toovad suurperedele erinevad soodustused Pühajärve Spa & Puhkekeskus, Annimatsi Kämping, Otepää Seikluspark ja Bernhard Spa Hotell Otepääl, Sangaste Rukki Maja Sangastes, kauplus Büroomaailm, Riia kohvik, Hotell Metsis ning Restoran Lilli Valgas. Samuti kehtib kõikidele Eesti suurperedele soodushind tellides ajakirju Ajakirjade Kirjastusest ning ostes tooteid internetipoodidest.

Alates selle nädalast on perekaarte võimalik tellida kõikidel Eestimaa nelja- ja enamalapselistel suurperedel. Kaheaastase kehtivusajaga esmakaart liikmesperele maksab 15 eurot, perekaardi tasu mitteliikmele on 48 eurot ehk kahe aasta lõikes pere kohta kuus 2 eurot. Lisainfot kaardi taotlemise, soodustuste ja muu olulise kohta saab perekaardi kodulehelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles