Kiire tegutsemine tõi aasta tegija tiitli

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Granovski sai tunnustuse osaliseks tänu enda ja oma meeskonna eeskujulikule tööle.
Peep Granovski sai tunnustuse osaliseks tänu enda ja oma meeskonna eeskujulikule tööle. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei sünnipäevaaktusel Valgas sai suurima tunnustuse vanemkomissar Peep Granovski, kes paistnud silma kiire ja oskusliku tegutsemisega: vähemalt korra on kuritegu lahenenud tema osalusel enne, kui ohver sellest teada anda jõudis.

«Valga on eriline just seetõttu, et politseipäeva tähistatakse piduliku aktusega. Valga politseijaoskond on oma töödega väga hästi hakkama saanud,» sõnas politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri prefekt Tarmo Kohv ja lisas, et jaoskonda võib teistelegi eeskujuks tuua.

Prefekt andis tublimatele silmapaistvate teenete eest üle autasud ja tänukirjad. Panuse eest keskkonna turvalisemaks muutmisel said tänukingituse Taheva, Tõlliste ja Hummuli vald ning Tõrva linn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles