Kaevust leiti naisterahva surnukeha

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surnukeha leidja kahtluse äratas kaevult nihutatud lauad. Foto on illustratiivne.
Surnukeha leidja kahtluse äratas kaevult nihutatud lauad. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üleeile avastati Valgamaalt Puka vallast mahajäetud talumaja kaevust naisterahva surnukeha. Esialgsetel andmetel on tegemist septembri alguses kadunuks jäänud naisega.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peiteli sõnul teatas surnukehast maaomanik, kes tuli kontrollima oma kaua aega tühjana seisnud talupidamist Puka vallas Kibena külas. «Omanikule jäi silma, et mahajäetud kaevu katvad lauad olid kaevult liigutatud,» selgitas pressiesindaja.

«Kuigi hetkel ei ole veel lõplikud lahkamistulemused selgunud, viitavad esialgsed andmed ja leitud naisterahva riietus, et tegemist on septembris kadunuks jäänud Kristiga,» ütles Peitel, kelle sõnul tegeleb politsei praegu veel juhtumi täpsemate asjaolude väljaselgitamisega.

41aastane Puka aleviku elanik Kristi jäi kadunuks 13. septembril, pärast seda, kui naine lahkus omavoliliselt haiglaravilt Tartus. Haiglast lahkudes kandis ta seljas pruuni jopet, jalas tumerohelisi pükse ning peas rätti või mütsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles