Turvaturg kipub kahele kitsaks jääma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USS Security turvamees.
USS Security turvamees. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrvas on armutu konkurentsivõitlus kahe turvafirma vahel taas tuliseks läinud. Konkurent ahvatleb teise firma kliente poole odavamate teenusehindadega.

Tõrva ja selle lähiümbruse ettevõtjad ning omavalitsuse allasutused on jälle dilemma ees. Piirkonna USS Security teenuse kasutajateni on jõudnud firma G4S konkureeriv pakkumine, milles lubatakse märkimisväärselt soodsamat hinda. «Pakutakse 50 protsenti soodsamaid teenusehindu meie pakutavatest,» sõnas USS Security Lõuna piirkonna juht Kalev Ints.

G4S teeb klientide võitmiseks ettevõtjatele ülimalt soodsaid pakkumisi. «Igal firmal on õigus armutus konkurentsis oma teenusehindade üle otsustada. Kindlasti võidavad sooduspakkumistest kliendid, kuid meil on see olukord veidi komplitseeritum. Inimestel on veel värskelt meeles, kui G4S otsustas Tõrvast patrulli ära viia, põhjendades seda ebamajanduslikkusega. Selle teo halb maik on siiani olemas ja arvan, et allahindlus ei kaalu üles aastatetagust käitumist,» nentis Tõrva linnapea Maido Ruusmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles