Pesumasin läks põlema

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fikseeritud hinnaga elektripaketid on muutumas odavamaks, mis tähendab ka seda, et ei pea enam pesu pesema kindlal kellaajal. Pilt on illustreeriv.
Fikseeritud hinnaga elektripaketid on muutumas odavamaks, mis tähendab ka seda, et ei pea enam pesu pesema kindlal kellaajal. Pilt on illustreeriv. Foto: Liisi Ploom/Arhiiv

Teisipäeval kell 17.04 sai häirekeskus teate, et Tõrvas Nooruse tänaval on põlema süttinud pesumasin.

Selgus, et pesumasin oli põlema süttinud elumaja kõrvalhoones. Päästjate kohalesaabudes selgus, et elanik oli enne päästeteenistuse saabumist leegid summutanud.Päästetöötajad kustutasid tulekahju ja kontrollisid seejärel põlengukoha tuleohutuse tagamiseks üle.

„Oli süttinud pesumasin ja inimesed kustutasid selle oma jõududega ära enne päästjate kohalejõudmist. Kokkuvõttes hävis põlengus pesumasin ja kahe ruutmeetri ulatuses seina. Kuid enne päästjate saabumist oli olukord lahenenud," kinnitas valvepressiesindaja teisipäeva õhtul ja lisas, et keegi vahejuhtumis kannatada ei saanud ja kiirabi samuti välja ei sõitnud. "Vaid esimene põhiauto käis kohapeal," lisas valvepressiesindaja.

Päästetöö juhi esialgsel hinnangul sai põleng alguse rikkest pesumasina elektrisüsteemis. Päästeamet juhib aga tähelepanu, et oma kodu ja käitumise tuleohutust saab igaüks ise kontrollida veebilehel www.kodutuleohutuks.ee, kus saab erinevaid nõuandeid tuleohutuse paranamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles