„Meie pere grillpidu"

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgamaalase korraldatud joonistusvõistlusele „Mina märkan!” saabus 300 tööd. Võistlusel oli 13 teemat ja joonistusi jätkus neist igaühesse.

Juuresolevas galeriis on joonistused teemal „Meie pere grillpidu".

Valgamaalane tänab kõiki osalenud lapsi, lasteaedu, õpetajaid, juhendajaid, kaasalööjaid ja -mõtlejaid, kes nii nõu kui jõuga abiks olid. Igal teemal valitakse välja võidutöö, mis jõuab Valgamaalase 2016. aasta kalendrisse.

Võitnud töid saab vaadata 11. detsembrist kuu lõpuni avatud näitusel Swedbanki Valga kontoris aadressil Kesk tänav 10.

Laste joonistustega kalendri saavad kõik Valgamaalase tellijad, kellel on kehtiv tellimus 20. detsembri seisuga. Mujalt seda kalendrit osta ei saa. Seega on veel võimalus tellimus vormistada ja enne jõule kena kingitus saada.

Joonistusvõistlust aitasid korraldada Valga Vesi AS, Moon OÜ, Linnu Talu OÜ, Laatre Piim AS, Valga Puu OÜ, Atria OÜ, Helme Vallavalitsus, Valgamaa Kutseõppe Keskus, Eha Metalli ja Puidutooted AS, Hummuli Agro OÜ, Sanlind OÜ, ETK Tõrva Tarbijate Ühistu ja Swedbank AS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles