Abielutõotust uuendas 22 paari

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigil kohaletulnud paaridel oli kena võimalus peoõhtul uuendada abielutõotust. Kõige kauem koos elanud paar oli Elve ja Alvar Linnamägi Otepäält, kel abielus oldud 63 aastat.
Kõigil kohaletulnud paaridel oli kena võimalus peoõhtul uuendada abielutõotust. Kõige kauem koos elanud paar oli Elve ja Alvar Linnamägi Otepäält, kel abielus oldud 63 aastat. Foto: Arvo Meeks

Valga kultuurikeskuses austati reede õhtul Valgamaa abielupaare, kel täitus või täitub tänavu 25, 50 või enam abieluaastat. Kohale tuli 22 paari üle maakonna.

Maavalitsuse rahvastiku toimingute talituse juhataja Anne Puller rõhutas oma tervitussõnavõtus, et austamisõhtu eesmärk on tunnustada ja väärtustada abielu- ja peretraditsioone ning teha kummardus neile, kes pikkade aastate möödudes hoidnud abieluväärtust.

«Enne sündi koosneme kahest poolest, mis sünnihetkel lahutatakse ja maailma laiali paisatakse. Kui oled üks neist õnnelikest, kes leiab üles oma teise poole, saad nautida läbi igaviku kestvat hingesugulust ja armastust. Teie, kes te siin saalis istute, leidsite oma puuduva hingepoole,» sõnas Puller.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles