Heraldi raskerokimasin küttis linnasauna

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heraldi karmi stiiliga ja emakeeles edasi antud sõnum puudutab paljusid. «Kui laulad eesti keeles – selles keeles, milles sa mõtled, unistad ja luuletad, siis on nagu rohkem väge nendes sõnades.»
Heraldi karmi stiiliga ja emakeeles edasi antud sõnum puudutab paljusid. «Kui laulad eesti keeles – selles keeles, milles sa mõtled, unistad ja luuletad, siis on nagu rohkem väge nendes sõnades.» Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Muusikasõbral, kellele kohalik muusikamaastik ahtavõitu paistab, tasub vahel pilk peale visata Valga rokiklubi kodulehele – võib saada positiivse üllatuse. Näiteks reedel sõitis mürinal sisse tegija raskemuusikamaastikul – Herald.

Ansambel Herald tutvustab oma uut albumit «Masin» kontsertidega Lõuna-Eestis, esimene neist oligi Valgas. Kaasa lõid Ferrum Fidem Tallinnast ja Ulguränd Tartust. Klubi esindaja Ivo Mannine ütles, et publiku huvi oli üllatavalt suur – tõenäoliselt just Heraldi vastu – ja rahvast seetõttu tavalisest rohkem.

Herald on bänd, kes viljeleb klassikalist vana kooli heavy metal’it. Oma kolmanda täispika albumiga «Masin» tähistati ühtlasi 15 tegutsemisaasta täitumist. Varem on samalt ansamblilt ilmunud albumid «Gaia» ning «Heavy Metal Wakes The Beast».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles