Tõrvas leidis aset armutu jõuproov

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuest osalenud Valgamaa võistkonnast oli edukaim esiplaanil olev teise koha saanud Otepää esindus, kes mängis koosseisus Urmas Kuldmaa (vasakult), Kadri Steinbach, Kaido Mägi ja Meelis Lill (seljaga).
Kuuest osalenud Valgamaa võistkonnast oli edukaim esiplaanil olev teise koha saanud Otepää esindus, kes mängis koosseisus Urmas Kuldmaa (vasakult), Kadri Steinbach, Kaido Mägi ja Meelis Lill (seljaga). Foto: Jaan Rapp / Valgamaalane

Viies paigas üle Eesti startis laupäeval Eesti suurima kandepinnaga mälumäng Maakilb. Viie maakonna tarkpead olid teretulnud teadmisi näitama Tõrva.

Veelgi esinduslikumaks muutis võistluse, et lisaks Ugandi regiooni kuuluvatele Valga-, Tartu-, Põlva-, Võru- ning Jõgevamaa võistkondadele oli kohal kolm Viljandimaa esindust, kuna Tõrva sobis neile mängupaigana paremini kui Sakala regiooni mängukoht. Kokku tuli kohale 17 võistkonda.

Kui kohalik mälumänguentusiast, eelmisel õhtul «Kuldvillakus» säranud Tõrva gümnaasiumi õpetaja Laine Tangsoo oli mälumängu edendamise eest mälumänguliidu tänukirja kätte saanud, läkski teadmisteproov lahti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles