Lõuna-Eesti hooldekeskus avab uue hooldekodu Põltsamaal

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eesti hooldekeskuse juhataja ja Palupera vallavolikogu esimees Vambola Sipelgas
Lõuna-Eesti hooldekeskuse juhataja ja Palupera vallavolikogu esimees Vambola Sipelgas Foto: arhiiv

Lõuna-Eesti hooldekeskus avab 16. novembril uue kaasaegse ja kõigi mugavustega, parimat elukeskkonda pakkuva hooldekeskuse Põltsamaal.

Pidulikule maja avamisele on palutud sotsiaalminister, hooldekodu ehitajad, rahastajad, ümbruskonna omavalitsusjuhid ja sotsiaalnõunikud. Samuti saavad uue kaasaegse hooldekoduga tutvuda kõik huvilised, teatas Valga maavalitsus.

«Inimesed soovivad oma haiged ja kehvades tingimustes elavad lähedased paigutada pigem hooldekodusse, et tagada neile igapäevane hooldus ja mugavus. Seega püüdsime hoolealustele luua nii head tingimused kui võimalik," ütles Lõuna-Eesti hooldekeskuse juhataja Vambola Sipelgas.

"Uues majas on kõik Euroopa Liidu normidele vastav ja mul on suur heameel, et tööd said taaskord õigeaegselt valmis.»

Maja ehitab peatöövõtjana Mace Ehitus OÜ ja arhitektuurse osa on projekteerinud FE Arhitektid. Ehitus läks maksma 3,5 miljonit eurot.

AS Lõuna-Eesti Hooldekeskus alustas oma tegevust 1993. aastal Hellenurmes, kui teenust pakkus MTÜ Hellenurme Mõis ja mille õigusjärglane on AS Lõuna-Eesti Hooldekeskus on. Põltsamaa Kodu kuues hooldekodu, mis rajatud ja selle põhieesmärgiks on pakkuda ööpäevaringset üldhooldusteenust eakatele inimestele.

Põltsamaa hooldekodu juhataja on Lagle Kalberg ja teenust pakuvad 34 töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles