Noored keskendusid sallivusele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval oli Valga põhikooli aulas iga-aastane Valgamaa noortekonverents. Tänavuse konverentsi teema oli  «Võtame ette!» ja nii oligi kõne all noorte ettevõtlikkus.
Neljapäeval oli Valga põhikooli aulas iga-aastane Valgamaa noortekonverents. Tänavuse konverentsi teema oli «Võtame ette!» ja nii oligi kõne all noorte ettevõtlikkus. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Lõppema hakkav nädal on Eestis pühendatud noorsootööle – seekord rõhuasetusega sallivusele. Valgas sai sel puhul teoks traditsiooniline maakonna noortekonverents.

Novembri esimesel nädalal, mis oli kantud teemast «Kõik erinevad. Mõned võrdsed?» keskendusid paljud noortega tegelevad organisatsioonid sellele, et pöörata tähelepanu sallivusele ning dialoogi pidamise oskusele. Üle kogu Eesti korraldati palju põnevaid ettevõtmisi, nende seas osaluskohvikuid, kus noored said arutleda nende jaoks aktuaalsetel teemadel. Valgamaal oli sellel nädalal kaks noortele suunatud üritust.

Neljapäeval leidis Valga põhikooli aulas aset iga-aastane Valgamaa noortekonverents «Võtame ette!», kus räägiti noorte ettevõtlikkusest. Oma tegemistest tegid ettekanded Joosep Volk TOLM Stuudiost, koolitaja Epp Adler, väärispuidust ehete­brändi Uitpuit looja Kätlin Tali ning Tartu noortevolikogu eestvedaja ja koolitusfirma TÜ Noorjuht omanik Omari Loid. Pärast konverentsi viidi läbi osaluskohvik, kus arutati päevakajaliste teemade üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles