Hummuli rahvas tunnustas valla tublisid isasid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Isadepäeva tähistamisel Hummuli rahvamajas selgusid valla selle aasta tublid isad, kelleks on Marko Voitk ja Risto Kase. Väikesed vallakodanikud said hõbelusika ning meeles peeti ka imelist vanaema.

Üks tublidest isadest on kahe poja isa, Protex Balti ASi tehnikajuht Marko Voitk, kes alati lööb koos perega  kaasa valla ettevõtmistes. «Tänu temale on saanud lahenduse nii vallavalitsuse kui ka kohalike elanike IT-probleemid. Ta on hästi abivalmis ja tegus mees, kelle peale võib alati loota,» iseloomustas tublit isa Hummuli valla sotsiaaltöö- ja lastekaitsespetsialist Eve Laar.

Korteris elav pere on endale rajanud ka toreda maakodu. Vanem lastest jätkab õpinguid Tallinna Tehnikaülikoolis ning noorem õpib Hummuli põhikooli 6. klassis. Kuna isa oli hõivatud tööülesannetega, võttis üritusel tänukirja vastu tema poeg Madis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles