Opositsioon kangutab vallavanemat

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heikki Kadaja
Heikki Kadaja Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Möödunud neljapäeval toimunud Puka vallavolikogu istungil pandi muude päevakorrapunktide hulgas lauale taotlus umbusaldusavalduseks vallavanem Heikki Kadajale. Põhjuseks pikka aega kestnud ja tänaseni likvideerimata puudused Puka keskkooli juhtimises.

Viie allkirjaga umbusaldusavalduses seisab, et juba pea poolteist aastat tagasi, 27. juunil 2014 tegi Puka vallavolikogu revisjonikomisjonile ülesandeks viia läbi revisjon Puka keskkoolis. Seda ka tehti ja 5. augustiks 2014 valmis revisjonikomisjoni vastavasisuline akt koolis avastatud puuduste kohta.

5. augustil 2014 saatis Puka vallavalitsus vastuskirja vallavolikogu revisjonikomisjonile aktile, sellele oli alla kirjutanud Puka vallavanem Heikki Kadaja. Vallavalitsus paneb seal kahtluse alla revisjoni seaduslikkuse. 8. oktoobril 2014 võttis Puka vallavolikogu aga ühehäälselt vastu protokollilise otsuse, kus leiti, et Puka keskkooli direktor Tõnis Mark ei sobi oma ametisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles