Valgusshowga pandi pidulik punkt tänavavalgustustöödele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgusshow
Valgusshow Foto: Rein Säinas

Neljapäeva, 5. novembri õhtuhämaruses sai hotelli Metsis ees võimast, värviküllast ja kaunist valgusshow`d, millega AS Valga Vesi pani piduliku punkti tänavavalgustustöödele. Kaunist tuledemängu said uudistajad vaadata tunni jagu.

AS Valga Vesi juhatuse liige Jüri Teder tegi lühikokkuvõtte tehtust. Ta tõi välja, et Valga tänavavalgustusprojekt oli suuruselt teine vabariigis. Ainult Kuressaares vahetati välja veel rohkem valgusteid.

Valgas vahetati välja tänavalgustustööde käigus üle 2100 valgusti, paigaldati 1336 uut valgusmasti ning rajati 42 kilomeetrit maakaabelliine ja kuus kilomeetrit õhuliine. "Tehtud töödega oleme saavutanud tuntava kokkuhoiu, mida näitasid juba septembrikuu arvud. Kui eelmise aasta septembris kulus tänavavalgustusele üle 60 000 kWh energiat, siis sel aaastal ainult 23 000," sõnas Teder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles