Sügis käes, mõni tänav ikka esmaabi ootel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökaukude tekitatud kahjude eest vastutab teeomanik, kelleks üldjuhul on kohalik omavalitsus.
Löökaukude tekitatud kahjude eest vastutab teeomanik, kelleks üldjuhul on kohalik omavalitsus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

​Valgamaalase poole pöördus Valga linna elanik, kes on pahane, et aselinnapea leheveergudel antud lubadused tühjaks on osutunud. Enno Kase kinnitab, et kõik, mis lubatud sai, on kas tehtud või tegemisel.

«Lehes oli ilus jutt, et Tibina tee saab korda, samas lisati, et ka Sireli tänav saab remonditud ja uue katte. Lubaja oli Enno Kase isiklikult. Nüüd on suvi läbi ja sügis ammu käes. Kuhu jääb siis see meie tänava remont? Kas jälle ainult lubadused ja tühi jutt?» on perekonnanime avaldada mitte soovinud linnakodanik Rein nördinud. Tema kinnitusel on just sügiseti ja kevaditi liikumine nendel tänavatel keeruline.

Juulis Valgamaalases avaldatud artiklis andis Kase teada, et aukude lappimine Tambre teel jäi pooleli auto tehnilise rikke tõttu ning lähiajal töö siiski jätkub. «Tibina tee remont on lülitatud esimeses järjekorras tehtavate tööde hulka. Plaanime ka kerget katte uuendamist kruusaga Sireli tänaval,» rääkis aselinnapea suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles