Tõrva jalgpallurid tõusid kaheksa parima hulka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi JK Tõrva väikesed mängupoisid andsid väljakul endast kõik, tuli oma Tartu eakaaslastele seekord alla vanduda.
Kuigi JK Tõrva väikesed mängupoisid andsid väljakul endast kõik, tuli oma Tartu eakaaslastele seekord alla vanduda. Foto: Rein Säinas

Möödunud nädalavahetusel käisid jalgpallimurul oma võimeid näitamas JK Tõrva suured ja väikesed mängumehed.

Laupäeval pidasid JK Tõrva 2004.–2006. aastal sündinud poisid Tõrva noortekeskuse väljakul maha selle hooaja viimase kodumängu. Tõrva noored vutistaarid võõrustasid koduväljakul eakaaslasi Tartu JK Tammekast. Vaatamata kohale saabunud fännide kaasaelamisele tuli Tõrva väikestel pallivõluritel seekord vastu võtta kaotus ning tunnistada Tartu poiste 3 : 1 paremust.

Pühapäeval aga jooksid Väimela staadionil väljakule Tõrva esindusmeeskonna mehed, et Eesti karikavõistluste 1/8 finaalkohtumises maha pidada oma selle hooaja viimane ametlik mäng. Kohe mängu esimestest minutitest saadik näitasid Tõrva mehed, et nalja nad tegema ei tulnud ning pea terve kohtumise jooksul käis mäng ikka vastaste platsipoolel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles