Valga meistritiitel rändas Tartusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga meistrivõistlused 9-pallis.
Valga meistrivõistlused 9-pallis. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Pühapäeval viidi Valga bowlingusaalis läbi Valga linna meistrivõistlused Ameerika piljardi üheksa palli formaadis. Meistritiitli viis koju Tartu piljardimängija.

Meistritiitlit asus jahtima 17 mängusõpra Valgast, Tartust ja Otepäält. Mängiti kahe miinuse süsteemis viie geimivõiduni. Peale pikka päeva selgusid poolfinalistid. Esimeses paaris läksid omavahel vastamisi tartlased Rene Suburg ning Aleksandr Jermikimov ja teises poolfinaalis kohtusid Valga mängijad Kevin Kattai ning Rene Soldan. Mõlemas paaris lõppes kohtumine seisuga 5:2 ning pääsu finaali tagasid endale Rene Suburg ja Kevin Kattai.

Kolmanda-neljanda koha mängus pani oma paremuse maksma Aleksandr Jermikimov, alistades Rene Soldani tulemusega 5:3. Samasuguse tulemusega lõppes ka finaalkohtumine meistritiitli nimel kus Kevin Kattail tuli tunnistada Tartu piljardisti Rene Suburgi üleolekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles