Ettevõte palub jõulukinkide raha annetada lastele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETK Gruppi kuulub 354 kauplust: A&O poed, Konsumid, Maksimarketid, E-Ehituskeskused, Tööriistamarketid.
ETK Gruppi kuulub 354 kauplust: A&O poed, Konsumid, Maksimarketid, E-Ehituskeskused, Tööriistamarketid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

ETK pöördus koostööpartnerite ning äriklientide poole üleskutsega annetada tänavu jõulukinkideks planeeritud raha heategevuseks ning toetada koos riskioludes kasvavaid lapsi.

 
«Jõulude ajal koostööpartneritelt ning klientidelt kingituste vastuvõtmine võib sõltumata kinkija parimast tahtest tekitada kingi vastuvõtjal eetilisi küsimusi. Samuti kulutatakse kingituste valimisele, pakendamisele ning kohaletoimetamisele märkimisväärselt aega ja raha,» ütles ETK juhatuse esimees Jaanus Vihand.
 
«Samas leiame, et jõulukingituste traditsioonilist motiivi – teha kingi saajale heameelt ning hoida häid inimlikke suhteid –  pole mõistlik eirata. Seepärast kutsume oma partnereid üles, et planeeritavad kingitused võiksid jõuda tegelikkuses hoopiski nendeni, kes vajavad täna meie meelest kõige rohkem tuge ning tähelepanu,» lisas ta.
 
ETK kutsub kõiki koostööpartnereid jõulukingituste tegemise või jõulukaartide saatmise asemel annetama vastavad summad riskioludes kasvavate laste huvitegevuse toetamiseks. Ka ETK ise toetab tänavu jõulude ajal Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendust (ANK), kes korraldab tasuta huvitegevusi 90 keskuses üle Eesti.
 
«Noortekeskusesse on oodatud kõik noored, et läbi isetegemise avardada oma maailmapilti. Meie programmis osalemiseks eeltingimusi pole. Valdavalt satuvad ebavõrdsesse olukorda noored vähekindlustatud peredest, kus vanemad ei saa majanduslikel põhjustel lastele huvitegevust võimaldada. Kanname üheskoos hoolt nende laste eest ning hoiame üheskoos kokku, sest kedagi ei tohi väikeses ühiskonnas jätta hooleta,» ütles Eesti ANK tegevjuht Heidi Paabort.
 
Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendus korraldab tasuta huvitegevusi 90 keskuses üle Eesti. ANKi programm võimaldab märgata ja kaasata noori, kes erinevatel põhjustel on sattunud õigusrikkujate, koolist väljalangenute, töötute või teiste toetust vajajate sekka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles