Ees seisab karikavõistlus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südikale vastupanule vaatamata tuli Valga meeskonnal koduväljakul kaotus vastu võtta.
Südikale vastupanule vaatamata tuli Valga meeskonnal koduväljakul kaotus vastu võtta. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Nädalavahetusel Valga ja Tõrva esindusmeeskonnad jalgpallis võidurõõmu maitsta ei saanud. Valga pidas maha kolmanda liiga ülemineku- ja Tõrva teise liiga põhiturniiri viimase kohtumise.

Laupäeval jooksid Valgas Kungla tänava kunstmuruväljakule Valga FC Warriori ja Tartu FC Bronx Wood meeskonnad. Nädal tagasi aset leidnud kolmanda liiga esimese üleminekumängu võitis võõral väljakul Valga meeskond 1 : 0. Ka koduväljakul haaras FC Warrior kohe initsiatiivi ning hakkas vastaste värava all löögivõimalusi otsima. Samas leidis järjekordselt kinnitust fakt, et kui ise ei löö, lüüakse sulle.

Kriitiline hetk tekkis Valga meeskonnale esimese poolaja keskpaigas, kui natuke küsitavas situatsioonis Tartu tiimi kasuks penalti määrati. Kuigi Valga väravavaht Klavs Pavulinš tegi suurepärase tõrje, sai Tartu meeskond ühe mängija liiga varajase trahvikasti jooksmise eest uue katse, mis seekord ka väravavõrku sahises. Kaotusseisu jäädes hakkasid Valga mehed üha aktiivsemalt vastaste väravavahi reaktsioonikiirust testima ja oma võimalusi otsima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles