Valga pidi alla vanduma tugevale Läti klubile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martins Berkis (viskel). Foto on illustratiivne.
Martins Berkis (viskel). Foto on illustratiivne. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Pühapäeval pidas BC Valga-Valka / Maks & Mooritsa meeskond oma järjekordse kohtumise Läti korvpalli meistriliigas.

Võõral väljakul mindi vastamisi VEF Riga meeskonnaga. Kohe kohtumise avaminutitel hakkasid võõrustajad oma mängutempot peale suruma ning tegid kaitses head tööd. Kui esimesest veerandist oli pool mängitud, juhtis Riia meeskond juba 16 : 3 ning pausile minnes oli vahe kärisenud  juba 30 : 15 võõrustajate kasuks. Teisel veerandil said Valga klubi mängijad oma mängumootorid ka paremini käima ning mängiti juba ilusamat korvpalli. Poolajapausile minnes vähendati vahe tosinale punktile – 53 : 41.

Kui teine veerandaeg andis BC Valga/Valka meestele lootust Läti klubiga kui võrdne võrdsega mängida, siis kolmandal veerandil tõmbasid külalised sellele ideele kriipsu peale. Nelja minutiga tehti 16 : 0 vahespurt ja enne otsustavat kümmet minutit hoidisd lätlased juba turvalist 87 : 54 eduseisu. Viimasel veerandil hoidsid Riia klubi mängijad edumaad ning kohtumise lõpuks suutsid vahet veel viie punkti võrra suurendada. Kogu kohtumise lõppskooriks kujunes 113 : 75 VEF Riga meeskonnale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles