Lihtsalt üks õhtu Juudases

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui esimesed külastajad Juudasesse jõudsid, oli peaesineja juba kohal ja pillide häälestamisega alustanud. Õhtu, mil Tõrva väikelinna elanike hulgas omaseks saanud ajaveetmiskohas kontsert toimus, oli üks neist paljudest, mil lavalolijate nimed tõotasid täismaja.

Täismaja pubi Juudase puhul aga ei tähenda tuhandeid külastajaid, siia mahub alternatiivmuusikaaustajaid keskeltläbi kahesaja ümber. Ja kui tavaliselt käivad pubis nii-öelda püsikunded oma sõpruskonnaga ja nende tuttavate ning tuttavate tuttavatega, siis tuntumad esinejad meelitavad kohale ka uusi tulijaid. Möödunud nädalal nii oli – esinejateks olid Sõpruse Puiestee, DND ja The Diamond Blow.

Viimatinimetatu on artistinimi Austraalia muusikule nimega Abraham Kenn, kes viimased aastad on elanud Tallinnas, nõukaaegses pärandis – lagunevas linnahallis. Elektroonilise ja rokkmuusika piire segava stiiliga ning oma sügava vokaaliga on muusik esinenud nii Eestis, Baltikumis kui Ida-Euroopas. Sõpruse Puiestee suurt tutvustamist ei vaja, kuid DND ehk Dead Next Door on vahepealsel ajal ka Londonis tegutsenud kollektiiv, kes põhiliselt esitab meloodilist alternatiivrokki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles