Rahvarallilt Eesti meistriks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja oma võistlusklassis kindla võidu saanud Karl Martin Volver on ralliradadel tunda saanud nii võidurõõmu kui tagasilööke, kuid siht silme ees on selge: jõuda maailma parimate hulka.
Äsja oma võistlusklassis kindla võidu saanud Karl Martin Volver on ralliradadel tunda saanud nii võidurõõmu kui tagasilööke, kuid siht silme ees on selge: jõuda maailma parimate hulka. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Nädal tagasi tõmbas tänavusele hooajale joone alla üks Eesti noorimaid rallisportlasi, Tõrvast pärit Karl Martin Volver. Kogeda on ta saanud nii võidurõõmu kui tagasilööke, kuid siht silme ees on selge: jõuda maailma parimate hulka.

Värskelt ka oma võistlusklassi Eesti meistriks kroonitud noormeest on võrreldud Eesti viimaste aastate tuntumate rallinimedega nagu Urmo Aava ja Ott Tänak.

«Pikemas plaanis olen eesmärgiks seadnud jõuda maailma parimate hulka,» ei varja noormees oma ambitsioonikaid mõtteid. Kodustest tippudest on Karl Martini eeskujud Rainer Aus ja Egon Kaur, kuid sõidustiili ja autotunnetuse poolest sihib ta enam Aleksei Lukjanuki ning Sebastien Loebi jälgedes sõita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles