Terviseprobleemidega mees jäi kadunuks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene
Rene Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi, et selgitada välja sel nädalal Viljandis teadmata kadunuks jäänud 39aastase Rene asukohta.

Rened nähti viimati Viljandis Leola tänaval teisipäeval, 20. oktoobril kella 17 paiku. Pärast seda on tema käekäik ja asukoht teadmata. Mehel on terviseprobleeme, mistõttu ei pruugi ta ise ohuolukordi adekvaatselt hinnata. See omakorda annab alust arvata, et kõrvalise toeta võib ta hätta sattuda.

Rene on umbes 170 cm pikk, lühikeste heledate juuste ja hallikate silmadega. Jalas olid tal tumedad teksased ja musta värvi spordijalanõud. Seljas kandis ta halli värvi kapuutsiga dressipluusi ja musta värvi jopet. Mees on lohiseva kõnnakuga ja kühmu tõmbunud, tavaliselt tõmbab ta kapuutsi silmini, väldib silmsidet ja on olemuselt keskmisest närvilisem.

Politsei on saanud Rene lähedastelt palju toetavat infot, mille pinnalt on kontrollitud tema kaugemate sugulaste, sõprade, tuttavate elukohti. Neid kontrollides on omakorda saadud lisainfot aina uute nimede ja aadresside osas, mida jätkuvalt mehe asukoha väljaselgitamiseks kontrollitakse.

Kel on infot Rene võimalikust asukohast või on teda pärast 20. oktoobrit näinud, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles