Uue koori nimi tõotab tuld ja tõrva

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koorijuht Kristjan Õmbluse visiooni kohaselt võiks Tõrva esinduskoor luua sõprussidemed Mulgi segakooriga -- korraldamaks ühiseid väljasõite ning talviseid ja suviseid laululaagreid.
Koorijuht Kristjan Õmbluse visiooni kohaselt võiks Tõrva esinduskoor luua sõprussidemed Mulgi segakooriga -- korraldamaks ühiseid väljasõite ning talviseid ja suviseid laululaagreid. Foto: Erakogu

Esmaspäeval tuleb Tõrva kultuurimajas esimest korda kokku segakoor nimega Tuld ja Tõrva. Esimesel harjutuskorral selgub, kes uues linna esinduskooris laulma hakkavad ning tutvutakse ka uue koorijuhiga.

«Et koorilaul on Tõrvas olnud alati au sees, siis peale suvist ETV saadet »Suvenaabrid«, kus omavahel võistlesid  projektkoorid Elvast ja Tõrvast, küpseski plaan kokku kutsuda koorilaulust huvitatud mehed ja naised,» selgitas Tõrva kultuurimaja kunstiline juht Reet Koppel.

Nii edastatigi septembri lõpus linna kodulehel kohalikele ülekutse tulla ning muuta üks õhtu nädalas lõbusaks lauluprooviks. Kutses, mis saadeti nii kooli kui lasteaedadesse, ärgitati lapsi oma vanemad televiisorite eest üles ajama ning kord nädalas kultuurimajja laulma saatma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles