Priimetsa terviserada sai värvikuulisõdalaste mängumaaks

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 21. oktoobril toimus Valga Priimetsa terviserajal võistlus "Valga Paintball 2015". Oma võimeid proovile panna sai ka mitmel muul moel.

Paintballis osales kokku 16 võistkonda, igas viis liiget. Võistlus toimus turniirina, see tähendab, et võitja väljaselgitamiseks toimus kokku 30 mängu kahel mänguväljakul.

1. koha saavutas võistkond Vovagoldnova, 2. kohale tuli võistkond Spetsnaz ning 3. koht kuulus võistkonnale Lammutajad.

Lisaks paintballile oli noortel võimalik panna ennast proovile ronimisraja läbimisega. Parima aja ronimisrajal sai Valga põhikooli õpilane Sander Verte.

Lisaks nimetatud jõukatsumistele said noored mõõtu võtta ka looduse tundmises. Parim loomajälgede ja maastiku tundja oli Maileen Pillaroo, parim taimede tundja Arno Hulkko.

Sündmus sai teoks tänu Valgamaa Omavalitsuste Liidule, Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupile, Valga linnale, Valga noortevolikogule, Kaitseliidule ja Valga avatud noortekeskusele. Turniiri viis läbi Paintball24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles