Massöörikarjäärile saabus ootamatu lõpp

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sellist lõppu oma karjäärile küll ei soovinud, kujutasin seda ette hoopis teisti,» lausus Jaan Jensen jutuajamise alustuseks.
«Sellist lõppu oma karjäärile küll ei soovinud, kujutasin seda ette hoopis teisti,» lausus Jaan Jensen jutuajamise alustuseks. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Septembrist, kui Valga Valge Maja parkla muutus ehitustandriks, on staadionihoonesse juurdepääs keeruline. Sellest ei oleks lugu, kui hoones ei pakuks teenust massöör, kelle klientide hulgas üksjagu puudega inimesi.

Eesti pimemassööride ühingusse kuuluv Jaan Jensen on otsustanud oma salongi sulgeda. Rendileping kehtib veel oktoobri lõpuni, tegevus lõpeb mõnevõrra varem. Juba homme tulevad kolimisautod ja viivad minema kogu salongi sisustuse. Uues kohas uut algust Jensen ei plaani.

«Uut asutust ma enam ei tee, isegi kui leiaksin uued sobivad ruumid,» väidab massöör. «Mul vanust ka juba ja veebruaris oli insult. Sellest sain võitu tänu sellele, et tean, mida teha. Aga sellest olukorrast siin ma jagu ei saa ja ei ole tahtmist enam võidelda ka.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles