Dokfestil külastajaid mullusest rohkem

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortega vananemisest ja vanurite elukvaliteedi parandamisest käisid rääkimas Tõrva meesansambli eestvedaja Eduard Nigol (paremal) ja Tõrva eakaid ühendava seltsi Eluratas esiandaja Tiiu Vips.
Noortega vananemisest ja vanurite elukvaliteedi parandamisest käisid rääkimas Tõrva meesansambli eestvedaja Eduard Nigol (paremal) ja Tõrva eakaid ühendava seltsi Eluratas esiandaja Tiiu Vips. Foto: Taavi Niittee

Laupäeval jõudis lõpule järjekordne kolmepäevane dokumentaalfilme, arutelusid ja kohtumisi sisaldanud Tõrva Dokfest. Festivali korraldanud noored jäid üritusega ülimalt rahule ning mõttes mõlguvad neil juba ideed järgmiseks aastaks.

Teist järjestikust aastat Tõrva kinomajas Koit aset leidnud filmifestival tõi sellel aastal lisaks muusika ja tarbimiskultuuri teemadele pühendatud dokumentaalfilmidele külla mitu tuntud külalist. Näiteks käisid publikuga kohtumas muusik ja lavastaja Hardi Volmer, meediategelane Mihkel Raud, motivatsioonikõneleja Uku Lilleväli ja peatselt ilmuva muusikateemalise dokumentaalfilmi autorid.

Tartu Ülikooli väitlusklubi liikmed arutlesid riikide jälitustegevuse teemadel. Räägiti ka kohalike eakatega väärikalt vananemisest, söödi pannkooke, arutleti toiduraiskamise üle ja rokiti kohalikus kultuuripubis Juudas varaste hommikutundideni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles