Tõrva noormees oli Lätis parim eestlane

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat tagasi tulevikutalendiks kuulutatud Karl Martin Volver (vasakul) jälgimas mehaanikute askeldamist boksis auto ümber suvisel võistlusel.
Kaks aastat tagasi tulevikutalendiks kuulutatud Karl Martin Volver (vasakul) jälgimas mehaanikute askeldamist boksis auto ümber suvisel võistlusel. Foto: Rein Säinas

Nädalavahetusel Jurmala ja Tukumsi piirkonnas peetud Läti autoralli meistrivõistluste kaheksandast etapist võttis osa ka Tõrva noor rallimees Karl Martin Volver.

Kuigi plaanitud rallivõistlused olid noorel rallimehel selleks hooajaks läbi, tegid Läti autospordiliidu LAF esimees Janis Krastinsi ja ASRT Rally Team juhi Ainars Igavens talle pärast edukat Saaremaa rallit ettepanek osaleda möödunud nädalavahetusel toimunud Rally Latvijal, mille Karl Martin Volver ja tema kaardilugeja Margus Jõerand üldarvestuses 12. kohal lõpetasid, kaotades võitjapaarile Janis Vorobjovsile ja Andris Malnieksile kahe minuti ja 51,32 sekundiga.

Eesti ralliekipaažidest lõpetasid Gustav Kruuda ja Ken Järveoja 21. ning Leonid Vilde ja Dmitri Tšumak 24. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles