Kuidas olla rohkem?

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna käis Tõrva kinomajas mugavustsoonist ja sellest välja astumise kasudest rääkimas Uku Lilleväli nimeline motivatsioonikõneleja, kes on leidnud, et vahetevahel ennast ootamatutesse olukordadesse paiskamine on eeldus arenguks.

Tõrva Dokfesti raames korraldatud loengule oli kogunenud kümmenkond inimest, kes kuulasid 22aastase noormehe lugu sellest, kuidas ta ennast ühtäkki Taanist Arhuse nimelisest ülikoolist avastas. Olles sunnitud astuma välja oma mugavustsoonist ning kohanema uue olukorraga, omandas noormees kindla sihi mida oma edasise eluga ette võtta - tegeleda ettevõtlusega.

Peale Taanist tulekut sattus Lilleväli reisima ning seeläbi tutvuma inimestega üle terve Euroopa ning Lähis-Ida. "Mul tekkis tuvuste võrgustik, ilma milleta ei oleks ma inimene, kes ma olen praegu," rääkis Lilleväli, kelle sõnul annavad talle näiteks kogemused araabiamaade inimestega hoopis teistsuguse vaatepunkti pagulasprobleemile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles