Kool sai uue direktori

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rudo Lilleleht.
Rudo Lilleleht. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile, 14. oktoobril  võis Karula valla kodulehelt lugeda, et Lüllemäe kooli direktori kohusetäitja Raimond Luts on ameti maha pannud. Täna võib sealtsamast lugeda, et uueks kohusetäitjaks saab Valga gümnaasiumi endine õppejuht ja Lutsu pikaajaline kolleeg Rudo Lilleleht.

Luts, kes sai koolijuhi ametis olla vaevalt kaks ja pool kuud, esitas lahkumisavalduse üleeile ning vald selle avalduse ka pikemalt mõtlemata rahuldas. Selle üle, miks Lutsu töösuhe nõnda lühikeseks jäi, saab tagantjärele vaid spekuleerida, kuna mees ise Valgamaalasega suhelda ei soovinud. Samas, vaadates tagasi osa lastevanemate hiljutisele ning teravale kriitikale Lutsu aadressil, võib arvata, et kuhugi sinna on ka see koer maetud.

Juba samal päeval kui avaldati teade Lutsu lahkumisest, alustas Karula vald läbirääkimisi uue võimaliku koolijuhiga. Nüüdseks on selgunud, et selleks oli kuu alguses osapoolte kokkuleppel Valga gümnaasiumi õppejuhi ametist lahkunud Rudo Lilleleht. «Kuna tööd otsisin, võtsin pakkumise hea meelega vastu,» ütles 17. oktoobrist Lüllemäe põhikooli direktori kohusetäitjaks asuv Lilleleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles