Valga Sport peab kaduma?

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga aselinnapea Lauri Drubinši (paremalt teine) arvates on SA Valga Sport oma eesmärgi täitnud ning selle likvideerimine oleks majanduslikult kasulik samm, mis muudaks kohaliku spordielu juhtimise selgemaks.
Valga aselinnapea Lauri Drubinši (paremalt teine) arvates on SA Valga Sport oma eesmärgi täitnud ning selle likvideerimine oleks majanduslikult kasulik samm, mis muudaks kohaliku spordielu juhtimise selgemaks. Foto: Arvo Meeks

Kümne aasta eest Valga linna asutatud SA Valga Sport on saanud teist korda poole aasta jooksul uue nõukogu ning vahetub ka juhataja. Muutuste taga on linna kindel soov asutus praegusel kujul kaotada.

Aasta alguses, kui sihtasutuse tollase juhataja Piret Granovskaja tööleping lõppema hakkas, kuulutas Valga Spordi seitsmeliikmeline nõukogu välja konkursi uue juhataja leidmiseks. Kolmest kandidaadist, kelle hulka kuulusid lisaks vanale juhatajale linnavolikogu liige Meelis Kattai ja sporditegelane Meelis Jukk, osutus valituks viimane.

Ametikohale aga Jukk asuda ei jõudnudki, kuna vahepeal selgus, et linnal on pikaajaline plaan sihtasutus linna allstruktuuriks muuta. Sellekohase eelnõu tõi ka aselinnapea Lauri Drubinš toonasele linnavolikogu istungile hääletusele, kus see siiski häälteenamust ei pälvinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles