Lapsed aitavad kassid jõuluks koju

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere Teatri selletalvine jõululavastus jutustab loo, kuidas vaprad lapsed Hansuke ja Greteke saavad jagu kõigist katsumustest ning jõuavad lõpuks õnnelikult koju. Sestap teavad õde ja vend väga hästi, mis tähendab olla kodust kaugel, või veel hullem – mis tunne on siis, kui kodu üldse polegi.

Just sellepärast algatavad Hansuke ja Greteke koostöös Virumaa koduloomade varjupaigaga heatahtliku kampaania, mille eesmärk on leida hüljatud kassidele sobiv kodu. Võib-olla oodatakse uut sõpra mõne lapse peres, aga võib-olla leiavad nad kassile sobiva kodupaiga hoopis ema-isa tööpaigas või rõõmsameelse naabritädi juures. Äkki on mõnesse maakooli või -lasteaeda võimalik võtta koolikass?

Hansuke ja Greteke panevad kõigile lastele, vanematele ja kasvatajatele südamele, et eesmärk ei ole teie koju armsat kodulooma sokutada, vaid leida loomakestele parim elupaik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles