Sari täienes uue osavõistlusega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi Rattaralli
Mulgi Rattaralli Foto: Aerobike Cycling Agency

Eesti suurim maanteeratturitele suunatud sari Filter maanteekarikasari pakub järgmisel aastal varasemast mitmekesisemat programmi. Kaheksandal hooajal liitub sarjaga traditsioonidega Mulgi rattaralli, mille esialgseks toimumisajaks on plaanitud 19. juuni.

«Viljandis on meil kindel plaan lõpetada sõit mäefinišiga. Millist lõputõusu kasutame, see selgub pärast ajurünnakuid,» lausus sarja peakorraldaja Mihkel Reile. «Mäefinišiga etapi läbiviimine on olnud minu üks unistusi. Teadupärast on just mäe tipus lõppevad etapid olnud suurtuuridel publikumagnetiteks.»

Paika on saanud ka esialgne Filter maanteekarikasarja kalender, mis paisunud kaheksaetapiliseks. 7. maist kuni 3. septembrini saavad rattasõbrad sportlikult aega veeta järjekorras Kuusalus, Elvas, Tabasalus, Viljandis, Haapsalus, Pandiveres, Võrus ja Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles