Kauaaegne õppejuht pani ameti maha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pea 25 aastat õppealajuhatajana töötanud Rudo Lilleht pani Valga gümnaasiumi õppejuhi ameti maha 1. oktoobrist. Üle 30aastase pedagoogistaažiga mees on uutele väljakutsetele avatud.
Pea 25 aastat õppealajuhatajana töötanud Rudo Lilleht pani Valga gümnaasiumi õppejuhi ameti maha 1. oktoobrist. Üle 30aastase pedagoogistaažiga mees on uutele väljakutsetele avatud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Uus õppeaasta on alles noor, kuid Valga gümnaasium otsib juba uut õppejuhti. Rudo Lilleleht, kes koolis selles ametis töötanud 16 aastat, pani 1. oktoobrist ameti maha.

Õppealajuhataja tööstaaži oleks Lillelehel 16. oktoobril saanud täis 25 aastat, sellest üheksa töötas ta Valga kutsekoolis ja 1999. aastast Valga gümnaasiumis.

«Minu viimane tööpäev õppejuhina oli 30. september. Uuest õppeaastast on koolil uus juht ja tal on õigus kokku panna oma meeskond. Küll leppisime kokku, et lõpetan oma ainsa õppegrupiga veel poolelioleva laia matemaatikakursuse ära ja panen neile hinded välja – see tähendab, et olen koolis veel tegev koolivaheajani,» selgitas Lilleleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles