Noore rallisportlase hooaeg sai ilusa lõpplahenduse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Jõerand (vasakul) ja Karl Martin Volver
Margus Jõerand (vasakul) ja Karl Martin Volver Foto: Erakogu

Nädalavahetusel aset leinud Eesti ralli meistrivõistluste 6. etapp Saaremaa Rally 2015 oli edukas ka ühele Eesti noorimale rallisportlasele, Tõrva noormehele Karl Martin Volverile. Koos kaardilugeja Margus Jõerannaga võitsid nad klassis EMV 4 2WD 2000 esikoha ja sõitsid välja absoluutarvestuse kõrge 9. koha 146 startinud ekipaaži seas.

Sündmusele lisab kindlasti kaalu asjaolu, et Saaremaa ralli on üks Eesti raskemaid ja osavõtjaterohkemaid rallisid.

16aastane Volver kinnitas pärast võistlust, et on ülimalt rahul. «Olen väga õnnelik, et suutsime ralli lõpetada kohe esimesel korral hea tulemusega. Kindlasti täname meeskonda, toetajaid, fänne ja kaasaelajaid ning kaasvõistlejaid, kes kõik andsid panuse sellise hea tulemuse saavutamiseks.»

Esialgsetel andmetel saavutasid Volver ja Jõerand ralli Eesti meistrivõistluste kokkuvõttes klassis EMV 4 2WD 2000 meistritiitli ja absoluutarvestuse ülikõrge 2. koha

See oli noorele Tõrva rallimehele esimene tõsine hooaeg rallispordi Baltimaade tuntumas meeskonnas ASRT.

Kuigi plaanitud rallivõistlused on noorel rallimehel selleks hooajaks läbi, tegid Läti autospordiliidu LAF esimees Janis Krastins ja ASRT Rally Team juht Ainars Igavens talle ettepaneku osaleda eeloleval nädalavahetusel  toimuval Rally Latvija 2015 võistlusel, mille põhikulud katavad kutsujad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles